Research Chemicals/Designer Drugs bezorgdienst

Aanbieding! 4f-Ritalin en Bromazolam

Betaalmogelijkheden: Pinnen met pas aan de deur, betaalverzoek op afstand, contant aan de deur

Wil jij Research Chemicals/Designer drugs direct bestellen in omgeving Tilburg of ergens anders in Nederland? RNWB levert binnen 20 minuten de gewenste producten in Tilburg en buiten Tilburg tegen bezorgkosten, zodat jij snel en flexibel kan beginnen aan jouw onderzoek! Waar de meeste verkopers alleen via de post verzenden, levert RNWB uw pakketje discreet aan de deur of het kan zelfs door de brievenbus. 24/7 afhalen en bezorgen van 3-CMC, 24/7 afhalen en bezorgen van Miauw en 24/7 afhalen en bezorgen van research chemicals. Betalingen kunnen via tikkie, pinnen met pas of contant. Wij kunnen het pakketje in de brievenbus doen indien u dit wenst of we bellen gewoon aan en regelen het aan de deur. Al onze producten zijn getest en gekeurd dus u kunt er 100% zeker van zijn dat u pure producten krijgt. Wij bieden 3-CMC of terwijl 'Miauw' aan maar daarnaast kunt u ook genieten van het onderzoeken van onze 2F-Ketamine en 4-FMA. Al onze producten zijn (voorlopig) legaal en het bezit er van is niet strafbaar. Per RC even kort wat informatie kunt u hieronder doornemen. Druk op de link als u direct wilt bestellen!

Wij leveren o.a. in de volgende regio's:

  • Designer Drugs Tilburg
  • Designer Drugs Breda
  • Designer Drugs Eindhoven
  • Designer Drugs Den Bosch
  • Designer Drugs Brabant
  • Designer Drugs Nederland(woont u ver? betaal tikkie aan en wij komen alsnog)

3-CMC (Miauw Miauw)

3-CMC kopen vandaag in huis? 3-MMC kopen kon u vroeger maar dat is inmiddels illegaal geworden. De formule van 3-MMC is lichtelijk aangepast waarmee het kleine legale broertje namelijk 3-CMC geboren is. 

3-CMC oftwel chloormethacathinon kun je bij ons in het assortiment research chemicals vinden.  De structuur van de RC is bij ons kristal. De drug wordt ook wel genoemd: 3-chloormethacathinon en 1-(3-chlorophenyl)-2-(methylamino)-1-propanone en monohydrochloride. Sommige webwinkels bieden 3-CMC als vervanger van 3MMC aan. Dit wordt waarschijnlijk gedaan omdat de naam erg lijkt op 3-MMC. Er wordt een alternatief aangeboden omdat 3-MMC sinds oktober 2021 verboden is.  3-CMC komt uit dezelfde groep stoffen als 3-MMC en 4-MMC. Namelijk de synthetische cathinonen. De effecten zouden daarom mogelijk kunnen lijken op de effecten van andere stoffen in deze groep.

De mogelijke effecten van 3-CMC zijn: een zelfverzekerd gevoel krijgen, euforisch gevoel en bevorderd empathie, gevoel van samenhorigheid, verbondenheid en openheid. RNWB.nl verkoopt enkel voor research doeleinden. Niet voor consumptief gebruik. Onze genoemde prijzen zijn per gram(30) en 2 gram is 50 euro. Voor de goedkoopste stuksprijs kunt 10 gram kopen voor 190 euro

2F-Ketamine

Ketamine kopen? Research Chemical 2F-Ketamine (2-FDCK) is een drug voor research doeleinden. 2F-Ketamine is een analoog van ketamine, waarbij de chloorgroep is vervangen door fluor. Onderzoekers geven aan dat het product valt te omschrijven als een versterkte, puurdere vorm van Ketamine en dit is te ervaren in de effecten van de designerdrug. De RC heeft een aantal synoniemen:2-FDCK, 2-(2-fluorophenyl)-2-(methylamino)cyclohexan-1-one, 2-Fl-2′-Oxo-PCM, 2-Fluroketamine, Fluorodeschloroketaminearylcyclohexylamine, Fluoroketamine, 2-FK, 2F-Ketamine. De drug wordt ook wel vergeleken met Ketamine. Verkrijgbaar in kristalpoeder vorm. Onze genoemde prijzen zijn per stuk (30) en 2 stuks is 50 euro. Voor de goedkoopste stuksprijs kunt u 10 gram kopen voor 190 euro

Vanuit RNWB willen wij je graag attenderen op de gevaren en de veiligheid. Deze RC is uitsluitend voor onderzoeksdoeleinden en niet voor menselijke consumptie bedoeld.

Lees meer over 2F-Ketamine op PsychonautWiki.
Lees meer over 2F-Ketamine op Wikipedia.

Bromazolam kopen

Wilt u Bromazolam kopen? De legale benzodiazepine van het moment wordt ook wel vergeleken met Xanax, Oxazepam, Lorazepam, Etizolam, Bromazepam en Diazepam(Valium). Deze vallen allen onder de categorie; Benzo's. Benzodiazepinen worden door artsen voorgeschreven bij personen met angstgevoelens, gespannenheid, paniekstoornissen, slapeloosheid, alcoholontwenning, spierkrampen, epilepsie en onrustWilt u Benzodiazepinen kopen, maar krijgt u dit bijvoorbeeld niet op recept mee? dan bieden wij hiervoor een legale variant genaamd Bromazolam aan.

IUPAC: 8-bromo-6-phenyl-1-methyl-4H-benzo[f] [1,2,4]triazolo[4,3-a] [1,4]diazepine

In 1976 werd voor het eerst Bromazolam, een triazolobenzodiazepine (TBZD), gesynthetiseerd. Het nu bekende designerdrugs was echter nooit op de markt gebracht. Door het EWDD in Zweden werd Bromazolam daadwerkelijk geïdentificeerd. Ondertussen wordt Bromazolam gebruikt voor research doeleinden en komt het wel eens voor in de partyscene, maar wat weten we over deze research chemical genaamd “Bromazolam”?

Bromazolam behoort tot de benzodiazepinen klasse, hierdoor heeft het effecten zoals kalmerend, spierontspannend en slaapverwekkend. Daarnaast is Bromazolam in chemische aard vergelijkbaar met Alprazolam(Xanax) en kan het in goed bewaarde conditie tot wel 2 jaar mee. Bromazolam Pellets zijn momenteel nog legaal te kopen, wanneer en of het op de Opiumwet komt te staan is dus nog niet duidelijk.

Op veel platformen waar gebruikers hun ervaringen delen over de research chemical Bromazolam komt vaak naar voren dat de dosering van belang is, anders kun je de hele dag moe zijn of slapen. Het kan dus bepalend zijn voor de duur. Bromazolam is vaak te kopen in pellets, deze hebben over het algemeen een dosering van 3 mg (kan variëren). De werking van een Bromazolam pellet duurt circa 6 tot 8 uur. Of het een recreatieve waarde levert zijn de meningen nog over verdeeld!

Door de jaren heen zijn de voordelen en nadelen van Bromazolam beter in kaart gebracht en is er veel informatie over te vinden. Toch is het verstandig om met designerdrugs zoals Bromazolam voorzichtig te zijn, het valt nog in de categorie Research Chemicals. Indien je Bromazolam besteld raden wij aan het in een droge omgeving en op kamertemperatuur te bewaren, lees eventueel ook de algemene voorwaarden. RNWB.nl verkoopt Bromazolam alleen voor research doeleinden, niet voor consumptie. Bij contact met de ogen: minimaal 10 tot 15 minuten voorzichtig afspoelen met water, indien contactlenzen deze verwijderen.

4F-Ritalin kopen - 4-FMPH kopen Designer Ritalin

4F-Methylfenidaat, oftewel 4F-MPH, is een soortgelijke drugs en mogelijke vervanger van de befaamde Ritalin. Ritalin ken waarschijnlijk wel als je iemand in je omgeving hebt die bijvoorbeeld ADHD heeft, hiermee kunnen zij zich beter concentreren. Maar wist je dat het medicijn zelf niet Ritalin heet? Ritalin is net zoals Concerta een merknaam voor het medicament Methylfenidaat.
IUPAC: Methyl 2-(4-fluorophenyl)-2-(piperidin-2-yl)acetate

Omdat 4F-Methylfenidaat alleen op voorschrift van de dokter kan verkregen worden, zijn er verschillende designerdrugs waaronder 4F-MPH op de markt gebracht. Deze zijn door de overheid nog niet op de Opiumwet geplaatst en mogen legaal verkocht worden. Let op, RNWB.nl verkoopt 4F-MPH niet voor consumptie, het is bedoeld voor research doeleinden. Tevens staat RNWB garant voor de kwaliteit en de herkomst.

Al veel gebruikers hebben naar 4F-Ritalin onderzoek gedaan en delen op verschillende platformen ervaringen met elkaar. Zo haal je uit de ervaringen dat 4F-Ritalin effecten zoals langdurige euforie en stimulans produceert. Hierdoor wordt de Research Chemical niet alleen gebruikt om beter mee te studeren, maar ook in de partyscene. Het gebruik van 4F-Ritalin of 4F-MPH kan ook nadelen hebben, zo kun je bijwerkingen als een droge mond, hyperfocus, geen andere gedachtes in je hoofd en/of een hogere hartslag evenaren. Het kan leiden tot irritatie in de luchtwegen en/ of in de ogen, bij contact goed de veiligheidsaanbevelingen lezen. Mocht je 4F-MPH willen kopen bij RNWB.nl dan raden wij je aan om vooraf goed de voor en nadelen af te wegen, het is een designerdrugs waar nog weinig langdurige gevolgen van bekend zijn. Na ontvangst altijd 4F-MPH in een droge omgeving op kamertemperatuur opbergen, niet in de buurt van hittebronnen houden en buiten bereik van kinderen bewaren.

4F-Ritalin is te verkrijgen in pellets van 30mg per stuk. Mocht je meer willen weten of je beter willen inlezen over 4F-MPH, dan raden we je aan om naar PsychonautWiki en/ of Wikipedia te gaan.

Designer M: 4-FMA

Wat zijn de mogelijke effecten van 4-FMA? Bij gebruik van 4-FMA kun je, je: meer energiek voelen, zin hebben in feesten, hoger libido hebben en euforisch gevoel ervaren. De RC komt overeen met de effecten van XTC. Alleen ben je met 4-FMA meer helder en beter bij zinnen.
Lees meer over 4-FMA op psychonautwiki

RNWB.nl verkoopt enkel voor research doeleinden. Niet voor consumptief gebruik. Wij staan garant voor de kwaliteit en de herkomst. Bestaat voor 98% uit zuivere stof. 

GEVARENAANDUIDINGEN 4-FMA POEDER:

  • 4-FMA Poeder kan leiden tot irritatie van de luchtwegen en irritatie van de ogen. Nooit research chemicals lozen in het milieu.

VEILIGHEIDSAANBEVELINGEN 4-FMA POEDER:

BIJ CONTACT VAN 4-FMA Poeder met de ogen: Minimaal 10 tot 15 minuten voorzichtig afspoelen met water, eventueel contactlenzen verwijderen. Bij contact met de huid: Spoelen met water, indien mogelijk ook met zeep. Bij inademing: Frisse lucht halen en een houding aannemen die de ademhaling bevordert.

  • 4-FMA Poeder niet blootstellen aan hittebronnen. Bewaar het in een droge omgeving bij kamertemperatuur en opslaan in een goede verpakking en buiten het bereik van kinderen bewaren. Een goede stabiliteit van 4-FMA Poeder bij bovengenoemde condities kan tot 2 jaren duren.