Research Chemicals/Designer Drugs Brabant

Wil jij Research Chemicals/Designer drugs direct bestellen in omgeving Tilburg of ergens anders in Brabant? RNWB levert binnen 20 minuten de gewenste producten in Tilburg, zodat jij snel en flexibel kan beginnen aan jouw onderzoek! Waar de meeste verkopers alleen via de post verzenden, levert RNWB uw pakketje discreet aan de deur of het kan zelfs door de brievenbus. 24/7 afhalen en bezorgen van 3-cmc, 24/7 afhalen en bezorgen van Miauw en 24/7 afhalen en bezorgen van research chemicals. Betalingen kunnen via tikkie, pinnen met pas of contant. Wij kunnen het pakketje in de brievenbus doen indien u dit wenst of we bellen gewoon aan en regelen het aan de deur. Al onze producten zijn getest en gekeurd dus u kunt er 100% zeker van zijn dat u pure producten krijgt. Wij bieden 3-CMC of terwijl 'Miauw' aan maar daarnaast kunt u ook genieten van het onderzoeken van onze 2F-Ketamine en Benzofury. Al onze producten zijn (voorlopig) legaal en het bezit er van is niet strafbaar. Per RC even kort wat informatie kunt u hieronder doornemen. Druk op de link als u direct wilt bestellen!

Wij leveren o.a. in de volgende regio's:

  • Designer Drugs Tilburg
  • Designer Drugs Breda
  • Designer Drugs Eindhoven
  • Designer Drugs Den Bosch
  • Designer Drugs Brabant

3-CMC (Miauw Miauw)

3-CMC oftwel chloormethacathinon kun je bij ons in het assortiment research chemicals vinden.  De structuur van de RC is bij ons kristal. De drug wordt ook wel genoemd: 3-chloormethacathinon en 1-(3-chlorophenyl)-2-(methylamino)-1-propanone en monohydrochloride. Sommige webwinkels bieden 3-CMC als vervanger van 3MMC aan. Dit wordt waarschijnlijk gedaan omdat de naam erg lijkt op 3-MMC. Er wordt een alternatief aangeboden omdat 3-MMC sinds oktober 2021 verboden is.  3-CMC komt uit dezelfde groep stoffen als 3-MMC en 4-MMC. Namelijk de synthetische cathinonen. De effecten zouden daarom mogelijk kunnen lijken op de effecten van andere stoffen in deze groep.

De mogelijke effecten van 3-CMC zijn: een zelfverzekerd gevoel krijgen, euforisch gevoel en bevorderd empathie, gevoel van samenhorigheid, verbondenheid en openheid. RNWB.nl verkoopt enkel voor research doeleinden. Niet voor consumptief gebruik. Onze genoemde prijzen zijn per gram(30) en 2 gram is 50 euro.

2F-Ketamine

Research Chemical 2F-Ketamine (2-FDCK) is een drug voor research doeleinden. 2F-Ketamine is een analoog van ketamine, waarbij de chloorgroep is vervangen door fluor. Onderzoekers geven aan dat het product valt te omschrijven als een versterkte, puurdere vorm van Ketamine en dit is te ervaren in de effecten van de designerdrug. De RC heeft een aantal synoniemen:2-FDCK, 2-(2-fluorophenyl)-2-(methylamino)cyclohexan-1-one, 2-Fl-2′-Oxo-PCM, 2-Fluroketamine, Fluorodeschloroketaminearylcyclohexylamine, Fluoroketamine, 2-FK, 2F-Ketamine. De drug wordt ook wel vergeleken met Ketamine. Verkrijgbaar in kristalpoeder vorm. Onze genoemde prijzen zijn per gram. 35 euro per gram en 2 gram is 60 euro.

Vanuit RNWB willen wij je graag attenderen op de gevaren en de veiligheid. Deze RC is uitsluitend voor onderzoeksdoeleinden en niet voor menselijke consumptie bedoeld.

Lees meer over 2F-Ketamine op PsychonautWiki.
Lees meer over 2F-Ketamine op Wikipedia.

Designer M: Benzofury 6 APB

6APB (Succinate variant), ookwel Benzofury genoemd is een research chemical, verkrijgbaar in pellets. Vanuit RNWB willen wij je graag attenderen op de gevaren en de veiligheid. Benieuwd naar de effecten van 6-APB? Je krijgt energie en komt in een euforische stemming. Daarnaast kan het trippend werken, maar nog wel zodanig dat je zelf nog de controle hebt. Wíj verkopen dit product uitsluitend voor onderzoeksdoeleinden. 

Synoniemen: a-methyl-6-benzofuranethanamine, monohydrochloride, 6-(2-aminopropyl) benzofuran, Benzo Fury en 1-(Benzofuran-6-yl)propan-2-amine. RNWB levert de Benzofury voor 15 euro per pellet. 2 pellets zijn 30 euro. Wij kunnen het ook verzenden als u contact met ons opneemt.

Lees meer over 6APB op psychonautwiki

Designer M: 4-FMA

Wat zijn de mogelijke effecten van 4-FMA? Bij gebruik van 4-FMA kun je, je: meer energiek voelen, zin hebben in feesten, hoger libido hebben en euforisch gevoel ervaren. De RC komt overeen met de effecten van XTC. Alleen ben je met 4-FMA meer helder en beter bij zinnen.
Lees meer over 4-FMA op psychonautwiki

RNWB.nl verkoopt enkel voor research doeleinden. Niet voor consumptief gebruik. Wij staan garant voor de kwaliteit en de herkomst. Bestaat voor 98% uit zuivere stof. 

GEVARENAANDUIDINGEN 4-FMA POEDER:

  • 4-FMA Poeder kan leiden tot irritatie van de luchtwegen en irritatie van de ogen. Nooit research chemicals lozen in het milieu.

VEILIGHEIDSAANBEVELINGEN 4-FMA POEDER:

BIJ CONTACT VAN 4-FMA Poeder met de ogen: Minimaal 10 tot 15 minuten voorzichtig afspoelen met water, eventueel contactlenzen verwijderen. Bij contact met de huid: Spoelen met water, indien mogelijk ook met zeep. Bij inademing: Frisse lucht halen en een houding aannemen die de ademhaling bevordert.

  • 4-FMA Poeder niet blootstellen aan hittebronnen. Bewaar het in een droge omgeving bij kamertemperatuur en opslaan in een goede verpakking en buiten het bereik van kinderen bewaren. Een goede stabiliteit van 4-FMA Poeder bij bovengenoemde condities kan tot 2 jaren duren.