🍑Poppers🫙💦

Poppers zijn kleine flesjes die vluchtige stoffen bevatten. Zodra het flesje wordt geopend verdampt de vloeistof. De sterk geurende vloeistof in het flesje zorgt voor een korte roes die seksuele ervaringen intenser maakt. Deze roes duurt ongeveer drie tot vijf minuten, waarna het uitwerkt. De vloeistoffen bestaan uit meerdere nitrietverbindingen, zoals: amylnitriet, butylnitriet en isobutylnitriet. Deze stofjes hebben een vaatverwijdende werking, waardoor de roes ontstaat.

 

DE EFFECTEN VAN POPPERS

Poppers kunnen verschillende geestelijke en lichamelijk effecten hebben. De effecten van al onze poppers zijn afhankelijk van de gebruiker. Iedereen kan hier een andere ervaring mee hebben. De psychische effecten van poppers kunnen seksuele opwinding en een gelukkig gevoel zijn, maar het kan ook drempel verlagend werken en zorgen voor meer ontspanning. Poppers hebben ook een aantal lichamelijke effecten. Het meest bekende effect is dat poppers er voor zorgen dat gladde spieren, ofwel de keel en de kringspier, relaxen. Dit maakt penetratie net wat makkelijker! Ook zorgen de stoffen in de poppers voor het verwijden van bloedvaten. Dit zorgt ervoor dat de bloeddruk in het lichaam daalt en er een soort warm gevoel ontstaat in je lichaam. Let wel op, het wordt afgeraden om sommige producten te combineren met poppers. Hierover meer bij het kopje ‘Risico van Poppers’.

 

POPPERS VAN HOGE KWALITEIT

Bij RNWB word je gegarandeerd van de hoogste kwaliteit producten. Onze poppers zijn stuk voor stuk de beste. We verkopen alleen poppers van het welbekende en betrouwbare merk Rush, om zo een constante kwaliteit aan te bieden. Wij weten dat met andere merken nare ervaringen kunnen optreden dus betalen wij liever net iets meer voor de kwaliteit van de Rush poppers.

 

RISICO VAN POPPERS

Het gebruik van poppers brengt mogelijk risico met zich mee. Zeker bij regelmatig gebruik zijn er een aantal mogelijke nadelige effecten. Het gebruiken van poppers kan namelijk zorgen voor hoofdpijn. Bij regelmatig gebruik kan deze een paar dagen aanhouden. Het is ook niet verstandig om poppers te gebruiken in combinatie met andere middelen zoals Viagra. En mensen met hart- of vaatproblemen mogen geen poppers nemen. De veranderingen van de bloedvaten kunnen namelijk gevaarlijk zijn.

 

TIPS VOOR HET GEBRUIK VAN POPPERS

Ben je nog niet zo ervaren met poppers? En wil je de bovenstaande risico’s verminderen? Dan hebben we een aantal tips voor je.

  • Slik poppers nooit in! Poppers zijn bedoeld om ingeademd te worden via de neus.
  • Raak de vloeistof niet aan. De vloeistof kan zorgen voor een irritatie aan de huid. Hou bij de inhalering een kleine 3cm afstand van je neusgat.
  • Pas op met vuur! Poppers zijn vluchtig en brandbaar.
  • Combineer poppers niet met andere drugs of medicijnen.
  • Snuif niet te veel aan het flesje. Je kunt namelijk ook een overdosis krijgen van poppers.