😸Miauw Miauw 3-CMC 3-MMC 2-MMC😸

Betaalmogelijkheden: Pinnen met pas aan de deur, betaalverzoek op afstand, contant aan de deur

Wil jij Research Chemicals/Designer drugs direct bestellen in omgeving Tilburg of ergens anders in Nederland? RNWB levert binnen 20 minuten de gewenste producten in Tilburg en buiten Tilburg tegen bezorgkosten, zodat jij snel en flexibel kan beginnen aan jouw onderzoek! Waar de meeste verkopers alleen via de post verzenden, levert RNWB uw pakketje discreet aan de deur of het kan zelfs door de brievenbus. 24/7 afhalen en bezorgen van 2-MMC, 24/7 afhalen en bezorgen van Miauw en 24/7 afhalen en bezorgen van research chemicals. Betalingen kunnen via tikkie, pinnen met pas of contant. Wij kunnen het pakketje in de brievenbus doen indien u dit wenst of we bellen gewoon aan en regelen het aan de deur. Al onze producten zijn getest en gekeurd dus u kunt er 100% zeker van zijn dat u pure producten krijgt.

LET OP: 3-CMC is niet meer te koop. Bestel je 3-CMC dan krijg je 2-MMC er voor in de plaats

2-MMC (Miauw Miauw)

2-MMC kopen vandaag in huis? 3-MMC kopen kon u vroeger maar dat is inmiddels illegaal geworden. De formule van 3-MMC is lichtelijk aangepast waarmee het kleine legale broertje namelijk 3-CMC en 2-MMC geboren is. 

3-CMC oftwel chloormethacathinon kun je bij ons in het assortiment research chemicals niet meer vinden, want wij bieden de vernieuwde 2-MMC aan.  De structuur van de RC is bij ons kristal. De drug wordt ook wel genoemd: 3-chloormethacathinon en 1-(3-chlorophenyl)-2-(methylamino)-1-propanone en monohydrochloride. Sommige webwinkels bieden 2-MMC als vervanger van 3MMC aan. Dit wordt waarschijnlijk gedaan omdat de naam erg lijkt op 3-MMC. Er wordt een alternatief aangeboden omdat 3-MMC sinds oktober 2021 verboden is.  2-MMC komt uit dezelfde groep stoffen als 3-MMC, 3-CMC en 4-MMC. Namelijk de synthetische cathinonen. De effecten zouden daarom mogelijk kunnen lijken op de effecten van andere stoffen in deze groep.

De mogelijke effecten van 2-MMC zijn: een zelfverzekerd gevoel krijgen, euforisch gevoel en bevorderd empathie, gevoel van samenhorigheid, verbondenheid en openheid. RNWB.nl verkoopt enkel voor research doeleinden. Niet voor consumptief gebruik. Onze genoemde prijzen zijn per gram(30) en 2 gram is 50 euro. Voor de goedkoopste stuksprijs kunt 10 gram kopen voor 190 euro