Lachgas kopen in Breda/Oosterhout

Lachgas kopen in Breda? Lachgas kopen in Oosterhout? Lachgas bestellen in Breda? RNWB levert binnen 30 minuten uw tank op locatie. Wij zijn 24/7 bereikbaar en u kunt contant betalen of pinnen aan de deur. Voor de regio Breda hebben wij altijd een chauffeur in deze omgeving dus vaak zijn bestellingen binnen een paar minuten al verwerkt maar wij hanteren wel bezorgkosten van minimaal 40 euro tot en met een bestelbedrag van 200 euro. Vanaf 200 euro exclusief borg betaalt u minder bezorgkosten. Raadpleeg de prijslijst als u vragen heeft over de prijs of over welke producten wij aanbieden. Al onze tanks worden verzegeld afgeleverd. Het lachgas is 99.9% zuiver, het zuiverste verkrijgbaar! Wij verkopen geen slagroompatronen, want deze patronen zijn moeilijk in gebruik en zijn minder voordelig dan een lachgas tank. Als u toch iets goedkoops zoekt zonder borg hebben wij wegwerptanks zonder borg, die vele malen eenvoudiger zijn in gebruik dan lachgaspatronen. Twijfelt u toch door het geluid en wilt u de buren niet storen? Dit hoeft geen probleem te zijn want wij leveren geluidsdempers naast de lachgastanks. Lachgas kopen in Breda doe je dus altijd bij RNWB.nl! 

Assortiment

Wij hebben een breder assortiment dan lachgas en bieden hiernaast ook alcoholische dranken, research chemicals(3CMC, Miauw) en vapes aan . Bel of app ons om direct te bestellen en binnen enkele minuten staan wij aan uw deur. Hieronder kunt u rustig ons volledige assortiment doorkijken en kunt u bestellen door op de afbeelding te klikken.

Bestelinformatie Lachgas in Breda

Als u lachgas wilt kopen in Breda zijn wij 24/7 bereikbaar via whatsapp, en snapchat. Bellen gaat natuurlijk het snelst dus als u met spoed lachgas nodig heeft in omgeving Breda adviseren wij altijd om te bellen. Bovenaan in de header ziet u een Bel nu! knopje als u snel wilt bellen. Wij verkopen buiten lachgas ook andere producten zoals u ziet op de flyer. Al onze tanks hebben borgprijzen maar als u één of meerdere lege tanks heeft, wordt dit met de prijs verrekend. Het kan wel eens voorkomen dat niet direct wordt opgenomen maar er is altijd iemand actief bij Lachgas Breda. Wegens drukte kan het wel eens voorkomen dat het een paar minuten duurt om te reageren maar over het algemeen reageren wij binnen de seconde! Wij handteren een bestelbedrag van minimaal 50 euro en 20 euro bezorgkosten in deze regio.

Lachgas nodig op een feest in Breda?

Geef je binnenkort een feest en ben je op zoek naar een betrouwbare partij om lachgas te bestellen? Wij zijn al jaren de lachgas specialist in Breda en weten als geen ander wat er nodig is om een feest compleet te maken met lachgas. Wij bieden diverse totaal pakketten aan, zo kunnen wij op locatie langskomen om bijvoorbeeld een 10 kilo lachgas tank of fles te installeren met een compleet spuitsysteem. Neem gerust contact met ons op, we bespreken dan samen wat de beste oplossing zal zijn voor je feest!

Bezorgregio's

 • 24/7 Lachgas Oosterhout
 • 24/7 Lachgas Etten-Leur (30 bezorgkosten)
 • 24/7 Lachgas Bavel
 • 24/7 Lachgas Rijen
 • 24/7 Lachgas Raamsdonkveer
 • 24/7 Lachgas Roosendaal (50 bezorgkosten)
 • 24/7 Lachgas Dongen
 • 24/7 Lachgas Gilze
 • 24/7 Lachgas Ulvenhout
 • 24/7 Lachgas Teteringen
 • 24/7 Lachgas Dorst
 • 24/7 Lachgas Made
 • 24/7 Lachgas Sprang-Capelle
 • 24/7 Lachgas Molenschot

Wat is lachgas?

Lachgas is een kleur- en geurloos gas en de werkzame stof is di-stikstofmonoxide (N2O). Het is meestal verkrijgbaar in lachgaspatronen (voor bijvoorbeeld slagroomspuiten) of in grote lachgastankjes. Het gas wordt in de ballon gespoten. De gebruiker ademt in en uit in de ballon.

Lachgas wordt als narcosemiddel gebruikt in het ziekenhuis of als kortdurende pijnstiller door tandartsen en in ambulances. Dat type lachgas is van medische kwaliteit en gemengd met zuurstof. Daarnaast wordt lachgas ook gebruikt als drijfgas voor slagroomspuiten.

Lachgas in ballonnen valt (nu nog) onder de Warenwet, maar er is een wetgeving in de maak om recreatief gebruik te verbieden.

Risico's lachgas

Het risico van lachgasgebruik voor de gezondheid van een individu is niet heel groot. Bij recreatief gebruik zijn de risico’s beperkt. Als iemand veel en vaak lachgas gebruikt kan er een vitamine B12 tekort optreden. Een vitamine B12 tekort kan leiden tot tot veel soorten klachten zoals zenuwschade en uitval- of verlammingsverschijnselen. Meestal is deze schade behandelbaar met vitaminesuplementen en fysiotherapie. Er zijn echter geen aanwijzingen dat het toedienen van extra vitamine B12 tijdens gebruik het risico op een tekort verkleint. Jonge en onervaren gebruikers en mensen met een laag vitamine B12-niveau, zoals vegetariërs, zijn gevoeliger voor schadelijke effecten.

Sommige gebruikers merken dat ze moeilijk kunnen stoppen met lachgas.  Zij voelen een sterke drang om meer en opnieuw te gebruiken. Dit zijn signalen dat gebruikers verslaafd kunnen raken aan lachgas. Tot slot worden er meerdere keren per jaar meldingen gemaakt van acute neurologische schade na intensief lachgasgebruik. Ook spraken Brandwondencentra van ernstige vrieswonden. Gebruikers die ballonnen vullen met een grote lachgastank, klemden die tussen de benen en kregen door onoplettendheid levenslange littekens door bevriezingsletsel.

Gebruik Lachgas ook zeker niet in het verkeer! Rijden met een ballon in je mond is strafbaar en wanneer je iemand aanrijdt kan dit zorgen voor onomkeerbare schade. Wees verantwoord! Wanneer wij zien dat dit niet het geval is sturen we je weg of bellen we de politie!

Verantwoord lachgas bestellen in Breda

Als je lachgas dan recreatief gaat gebruiken, zuig dan niet direct uit een tank. Gebruik een ballon om het gas op te vangen en zuig het gas uit een ballon. Als je lachgas gebruikt is het aan te raden om B12 supplementen te gebruiken. Wij geven bij elke bestelling een gratis b12 vitamine pil. Wanneer je lachgas gebruikt, koop dit dan bij een aanbieder die aanspreekbaar is en is ingeschreven bij de KVK. Zo voorkom je dat je troep krijgt en betaald iedereen ook netjes belasting zodat het land verder opgebouwd kan worden. Kortom bestel je lachgas bij RNWB, en je krijgt de beste kwaliteitsgarantie!

Waarschuwing!

U heeft waarschijnlijk wel eens gezien dat iemand een ballon vult en inademt uit een tank. Adem nooit direct lachgas uit een tank of slagroompatroon. Dit kan er voor zorgen dat uw longen of lippen bevriezen. Het kan bij overmatig gebruik ook voor een tekort aan B12 zorgen, waardoor je verlammingsverschijnselen kan krijgen. Neem daarom altijd B12 supplementen als je toch besluit om het een keer te doen! Net zoals drank geldt ook voor lachgas: Geniet, maar gebruik met mate!

De research chemicals die wij aanbieden zijn niet voor consumptiedoeleinden. Wij zijn niet verantwoordelijk voor het verkeerde gebruik hiervan.