HHC Brabant Vapes

Opzoek naar een nicotinevrije vape met alle voordelen van cannabis, maar zonder nicotine? Onze wegwerp vape heeft precies wat je zoekt! De wegwerp vape is perfect voor mensen die willen genieten van de smaak en effecten van cannabis zonder de nadelen. Het is gemakkelijk te gebruiken, gewoon uit de verpakking halen en beginnen met vapen – opladen of bijvullen is niet nodig! Wij hebben de smaak van zoete hasj en Amnesia Haze in de aanbieding.

Onze wegwerp vapes zijn geproduceerd met hoogwaardige ingrediënten en bevat 270 mAh aan batterijvermogen. Dankzij de afmetingen van 8 cm (H) x 1,6 cm (L) is de wegwerp vape gemakkelijk mee te nemen voor onderweg. Onze vape pen is gemaakt met natuurlijke extracten van Cannabis Sativa L. en fruitextracten en is vrij van PG, VG, nicotine, oplosmiddelen en vitamine E acetaat.

Vapes met nicotine en smaak

De wegwerp e-sigaretten van Upendz die wij aanbieden zijn wegwerp baar. Dit houdt in dat u 500 puffs kunt nemen en daarna de vape weg kunt gooien. Wij bieden verschillende smaken aan en mogen helaas geen product afbeeldingen tonen in verband met wetgeving. Hieronder een basaal overzicht van de beschikbare smaken. De E-sigaretten kosten 10 euro per stuk en dit is een vaste prijs!

 

De e-sigaretten die wij aanbieden zijn goedgekeurd voor de Europese markt en hebben een CE-Keurmerk, wat simpelweg inhoudt dat wij u geen Chinese namaak verkopen zoals veel wordt gedaan hedendaags. 

Onze wegwerp e-sigaret voldoet dan ook aan alle normen van de Tabaks- en rookwarenwet. Dit houdt dus in dat ze aan Europese normen voldoen, terwijl er op dit moment juist een grote zwarte markt is ontstaan in de handel van ongekeurde vapes waarbij de gevaren  nog onzekerder zijn. Bij RNWB weet je dus altijd dat je gekeurde producten krijgt.

Dat haalt niet weg dat het roken van een e-sigaret schadelijk is, en het zeker NIET wordt aangeraden dit product te gebruiken. Dit product bevat namelijk de schadelijke stof Nicotine. Wij verkopen dit product dus ook zeker niet aan personen onder de 18 jaar! Wij controleren uw leeftijd!

Wij als bedrijf zien dit als een ideaal product om te stoppen met het roken van sigaretten, maar als u toch al niet rookt, wordt het sterk afgeraden aan dit product te beginnen, gezien het alsnog een ongezonde gewoonte is. Begin er zeker niet aan als je toch al niet rookt! Het is een vervanging voor het roken van een sigaret of het roken van bijvoorbeeld een waterpijp. Het is een afstapje voor mensen die geen sigaretten willen roken en geen opstapje om te beginnen met roken. 

Bezorgregio's

De minimale bestelling voor levering is 45 euro. Als u voor minder wilt bestellen kunt u altijd contact opnemen om eventueel zelf af te halen. De volgende regio's worden in Brabant aangehouden voor vapes/e-sigaretten;

  • E-sigaretten Tilburg/HHC Vapes Tilburg
  • E-sigaretten Tilburg/HHC Vapes Eindhoven
  • E-sigaretten Tilburg/HHC Vapes Breda
  • E-sigaretten Tilburg/HHC Vapes Den Bosch