E-sigaretten Brabant Vapes

De wegwerp e-sigaretten van Upendz die wij aanbieden zijn gemakkelijk in gebruik en wegwerp baar. Dit houdt in dat u 500 puffs kunt nemen en daarna de vape weg kunt gooien. Wij bieden verschillende smaken aan en mogen helaas geen product afbeeldingen tonen in verband met wetgeving. Hieronder een basaal overzicht van de beschikbare smaken.

De e-sigaretten die wij aanbieden zijn goedgekeurd voor de Europese markt en hebben een CE-Keurmerk, wat simpelweg inhoudt dat wij u geen Chinese namaak verkopen zoals veel wordt gedaan hedendaags. Dit is ook te merken wanneer u de smaak van de gekeurde wegwerp e-sigaretten vergelijkt met een ongekeurde Chinese variant. 

Onze wegwerp e-sigaret voldoet dan ook aan alle normen van de Tabaks- en rookwarenwet. Dit houdt dus in dat ze aan Europese normen voldoen, terwijl er op dit moment juist een grote zwarte markt is ontstaan in de handel van ongekeurde vapes waarbij de gevaren onzeker zijn. Bij RNWB weet je dus altijd dat je gecerticeerde producten krijgt.

Dat haalt niet weg dat het roken van een e-sigaret schadelijk is, en het zeker NIET wordt aangeraden dit product te gebruiken. Dit product bevat namelijk de schadelijke stof Nicotine. Wij verkopen dit product dus ook zeker niet aan personen onder de 18 jaar! Wij controleren uw leeftijd! Wij als bedrijf zien dit als een ideaal product om te stoppen met het roken van sigaretten, maar als u toch al niet rookt, wordt het sterk afgeraden aan dit product te beginnen, gezien het alsnog een ongezonde gewoonte is. Onderzoeken wijzen wel uit dat het vele malen minder schadelijk is dan een doorsnee sigaret maar het is ook een vrij jong product dus begin er zeker niet aan als je toch al niet rookt! Het is een vervanging voor het roken van een sigaret of het roken van bijvoorbeeld een waterpijp.

 

Bezorgregio's

De minimale bestelling voor levering is 45 euro. Als u voor minder wilt bestellen kunt u altijd contact opnemen om eventueel zelf af te halen. De volgende regio's worden in Brabant aangehouden voor vapes/e-sigaretten;

  • E-sigaretten Tilburg/Vapes Tilburg
  • E-sigaretten Tilburg/Vapes Eindhoven
  • E-sigaretten Tilburg/Vapes Breda
  • E-sigaretten Tilburg/Vapes Den Bosch