Biertaxi Tilburg Nachtwinkel 

Wij staan niet op thuisbezorgd!

Assortiment de Rijdende NachtWinkel Brabant

De biertaxi/bierkoerier uit Tilburg, zorgt er voor dat uw feestje nooit hoeft te eindigen met ons brede assortiment. Zo verkopen wij dus ook bier, wijn, frisdranken en mixdranken waarbij u gemakkelijk kunt pinnen aan de deur of u betaalt gewoon contant. Met het klantvriendelijke team van de Rijdende NachtWinkel Brabant, bent u verzekerd van een sfeervolle avond. U kent het wel; u wilt even niet de deur uit maar thuis genieten van een biertje/wijntje op de bank of u wilt bij de avondwinkel nog een extra fles halen voor de sfeer, maar het is al 2 uur geweest of u heeft simpelweg geen energie om te gaan. Wij leveren tot uw deur en u kunt zelfs pinnen bij ons!

Zoals u ziet bieden we onder andere Chardonnay wijn, Hertog jan 6/packs bier en kratten bier, Smirnoff Ice, 6/pack Desperados en kratten Desperados bier, Energie drank en mixdranken. Wij controleren bij aankoop of u 18 jaar of ouder bent. Ook voor energiedrank, omdat wij geloven dat dit ook een schadelijk en te erg stimulerend middel is voor jongeren.

Als u naast onze dranken ook chips, snoep, of designer drugs wilt bestellen, kan dat dus ook gerust. U kunt bij ons binnen 1 bestelling al uw gewenste producten krijgen, dus u hoeft niet verschillende mensen te bellen voor uw wensen.

Wij zijn 24/7 bereikbaar en leveren altijd gekoeld bier met koelwagens, waardoor u altijd heerlijk kan genieten van een koud biertje. Ideale aanvulling dus voor elke party of afterparty, of ook als u een rustig dagje thuis wilt zitten onder het genot van een van onze verfijnde Chardonnay wijnen.

Wij verkopen geen sigaretten en/of sterke dranken! Verder verkopen wij geen alcohol boven de 15%. Wij bieden wel bijvoorbeeld bekende merken zoals Jack Daniels Whiskey, Bacardi, William Lawson en Smirnoff Wodka. Wij verzorgen ook Red Cups voor uw huisfeest of wilt u  bijvoorbeeld 30 mix blikjes bestellen voor uw houseparty? Bel of app ons en wij komen binnen 20 minuten ter plaatse in omgeving Tilburg. 

Rijdende Avondwinkel

Wij hebben ongeveer dezelfde producten als een avondwinkel/nightshop alleen bezorgen wij dit ook. Wij hebben helaas nog geen fysieke locatie van een avondwinkel. Wellicht in de toekomst wel en dan zal dit op deze pagina als eerst verschijnen. Wij bezorgen onder andere in de volgende regio's:

 • Biertaxi Tilburg
 • Biertaxi Breda
 • Biertaxi Eindhoven
 • Biertaxi Den Bosch
 • Biertaxi Brabant

Bestelproces Rijdende NachtWinkel 

Hoe bestel ik mijn dranken bij de Rijdende Nachtwinkel?

 1. Bel of App uw bestelling en adresgegevens naar ons
 2. Geef aan of u contant gaat betalen of pinnen
 3. De bezorger spreekt een tijd met u af
 4. U betaalt netjes vooraf bij de bezorger voordat u de producten ontvangt

Wij zijn letterlijk 24-7 bereikbaar en leveren ook buiten regio Tilburg in geheel regio Brabant. Deel ons met je vrienden en stuur ons een screenshot, dan krijgt u een mooie kortingsactie cadeau op een bestelling naar keuze. 

Zoals u ziet hebben wij buiten alcoholische dranken, ook andere producten zoals snacks, research chemicals en designer drugs. Voor een minimaal bedrag van 30 euro is een van onze bezorgers binnen 20 minuten(vaak veel sneller zelfs) op locatie, omdat wij niks hoeven te bereiden/klaarzetten. Op de homepagina kunt u op uw gemakje het hele assortiment bekijken.

Openingstijden

 • Maandag: 24/7
 • Dinsdag: 24/7
 • Woensdag: 24/7
 • Donderdag: 24/7
 • Vrijdag: 24/7
 • Zaterdag: 24/7
 • Zondag: 24/7