🦄2FDCK Ketamine 2F-Ketamine🦄

Ketamine kopen? Research Chemical 2F-Ketamine (2-FDCK) is een drug voor research doeleinden. 2F-Ketamine is een analoog van ketamine, waarbij de chloorgroep is vervangen door fluor. Onderzoekers geven aan dat het product valt te omschrijven als een versterkte, puurdere vorm van Ketamine en dit is te ervaren in de effecten van de designerdrug. De RC heeft een aantal synoniemen:2-FDCK, 2-(2-fluorophenyl)-2-(methylamino)cyclohexan-1-one, 2-Fl-2′-Oxo-PCM, 2-Fluroketamine, Fluorodeschloroketaminearylcyclohexylamine, Fluoroketamine, 2-FK, 2F-Ketamine. De drug wordt ook wel vergeleken met Ketamine. Verkrijgbaar in kristalpoeder vorm. Onze genoemde prijzen zijn per stuk (30) en 2 stuks is 50 euro. Voor de goedkoopste stuksprijs kunt u 10 gram kopen voor 190 euro

Vanuit RNWB willen wij je graag attenderen op de gevaren en de veiligheid. Deze RC is uitsluitend voor onderzoeksdoeleinden en niet voor menselijke consumptie bedoeld.

Lees meer over 2F-Ketamine op PsychonautWiki.
Lees meer over 2F-Ketamine op Wikipedia.

2F-KETAMINE (2-FDCK) KRISTALPOEDER INFORMATIE

Hoewel de 2-F Ketamine kristalpoeder vaak vergeleken wordt met ketamine, is dit niet geheel terecht. Zo is de chemische samenstelling van het kristalpoeder wat wij verkopen anders, waardoor het legaal is voor jou om te kopen als onderzoekstof. 

 

DE EFFECTEN VAN 2F-KETAMINE

Onderzoek heeft uitgewezen dat 2F-Ketamine, in een gecontroleerde omgeving, een verdovende werking heeft. Deze verdovende werking zou effectief zijn binnen 15 minuten, maar dit verschilt natuurlijk per onderzoek. Denk bij deze effecten aan bijvoorbeeld een onrealistisch beeld betreffende de grootte van lichaamsdelen, uittreding van lichaam gevoel, het gevoelloos worden van lichaamsdelen en een pijn verdovende werking.

 

GEVARENAANDUIDINGEN 2F-KETAMINE

Het kan leiden tot irritatie van de luchtwegen en irritatie van de ogen. Nooit research chemicals lozen in het milieu.

VEILIGHEIDSAANBEVELINGEN 2F-KETAMINE

BIJ CONTACT met de ogen: Minimaal 10 tot 15 minuten voorzichtig afspoelen met water, eventueel contactlenzen verwijderen. Bij contact met de huid: Spoelen met water, indien mogelijk ook met zeep. Bij inademing: Frisse lucht halen en een houding aannemen die de ademhaling bevordert.

De Kristalpoeder niet blootstellen aan hittebronnen. Bewaar het in een droge omgeving bij kamertemperatuur en opslaan in een goede verpakking en buiten het bereik van kinderen bewaren. Een goede stabiliteit van de poeder bij bovengenoemde condities kan tot 2 jaren duren.